Artikelbasen Samtid99

Seneste version er 1.06a, som er udgivet på cd-rom medio april 1999.

Kendte problemer

På windows 95 bliver programmet ustabilt ved udskrift til ENVOY-printerdriveren, som leveres med wordperfect 6.0 til windows 3.11. Efter et antal udskrifter kan programmet gå ned.
Løsning: Skriv direkte ud til en papirprinter (vælg den evt som standardprinter), eller benyt 16-bit-versionen (samtid.exe)

Programmet starter med fejlmeddelelsen "A duplicate Xtra has been encountered in your Xtras folder(s). Please quit and remove the duplicate to avoid a possible conflict". Fejlmeddelelsen er observeret ved kørsel af cd-rom'en fra et cd-rom tårn, hvor cd-rom'en er monteret som et netværksdrev, og tilsyneladende uden at der faktisk findes duplikater. Vi har ikke kunnet fremprovokere fejlmeddelelsen ved kørsel fra et lokalt cd-rom-drev eller ved installation af programmet på en harddisk. Fejlmeddelelsen ser ikke ud til at have betydning for hvordan programmet kører, og den kan altså ignoreres.
Løsning: Ignorer fejlmeddelelsen (tryk OK og lad som ingenting), kør programmet fra lokale cd-rom-drev eller installér programmet på serverens harddisk.

Ved installation på netværk (på en windows NT 4-server) giver programmet fejlmeddelelsen
"databasen kunne ikke åbnes. v12 database fejl nr -1910 programmet lukkes",
når bruger nummer 2 begynder søgning i databasen. Årsagen er at databasen er enkeltbrugerdatabase, og således ikke umiddelbart tillader flerbrugeradgang. Opførslen er uafhængig af, om programmet deles fra et cd-rom drev eller om programmet har været installeret på en harddisk.
Det er tilsyneladende kun på windows NT, at problemet er. Det lykkes umiddlebart at dele en cd-rom fra en windows-95 maskine.
Løsning: Hvis muligt, så del cd-rom'en fra en windows-95-maskine. Vi arbejder på at den kommende opdatering kan deles over NT-netværk.

Send en mail, hvis du har problemer