Teknisk vejledning

Internetsiderne gør heftigt brug af javascript, og anvendelsen af siderne med optimalt udbytte kræver derfor en browser, som understøtter Javascript. Browseren skal også understøtte rammer ("frames").

De fleste moderne browsere, som anvendes i Danmark, kan uden problemer klare de stillede krav.

Internetsiderne er altid testet på Netscape 2.02 og 4.51 og på Microsoft Explorer 4.0 og 5.0 og 5.5 på windows-95 maskiner førend de sendes på nettet. Imidlertid kan der være versioner af Javascript på nyere browsere, som kan få browseren til at komme med en fejlmeddelelse. Vi vil gerne have at vores sider kan ses og benyttes af alle uden problemer, så vi vil gerne have en besked fra dig, hvis du opdager en fejl.

For at gemme adgangskoden til siden på maskinen skal "cookies" være slået til. Hvis cookies ikke er slået til kan det være at man også næste gang browseren starter skal indtaste adgangskoden, og i værste fald, at man ikke kan få adgang til artiklerne.

Siderne er optimeret til Microsoft Internet Explorer 5.0 og nyere; Vi tilstræber dog at siderne også vises korrekt på Netscapes browsere.

I øjeblikket kender vi følgende problemer

Klavs, 23-8-98, opdateret 19-9-2001.

Tilbage til vejledning.