Christianitterne smed rockerne ud

artikel 19870034
af Jan Kjærgaard, udgivet 28. October 1987

I midten af oktober 1987 fandt politiet liget af en SAS-portør, der var indstøbt i beton i Bullshit-rockernes klubhus i Christiania. Det har fået christianitterne til at fjerne rockerne og deres andele fra Christiania – hjulpet af politiet, som de ellers ikke plejer at have et godt forhold til. Bullshits største problem er dog hverken christianitterne eller politiet. Det er den konkurrerence rockergruppe Hells Angels, der efter fire års kampe har besejret Bullshit i det københavnske område. Kampen har kostet ti mennesker livet, deriblandt to ikke-rockere.

mere om: [Rockere] [Christiania] [Bullshit] [Hells Angels]

www.samtid.dk: forsiden

Fejl nr -1: Du har ikke angivet en adgangskode.
navn:
adgangskode:
Hvis du indtaster korrekt navn og adgangskode vil du kunne se alle artiklerne i sin helhed. Ellers vil du have adgang til en ny artikel efter hvert ca. 20 minut.

Navn og adgangskode følger med fakturaen til cd-rom'en Samtid avisbasen 2001, som købes direkte fra forlaget. Har I forlagt fakturaen, eller virker adgangskoden ikke, så skriv til os, ring på 70 20 18 64 eller se denne side med hjælp.

Adgangsoplysningen tilknyttes maskinens internet-browser (i en cookie). Derfor skal du indtaste navn og adgangskode hver gang du benytter en ny maskine eller en anden type browser på samme maskine.


 Copyright © 1980-2019 Forlaget Hedeskov I/S